b_147_98_16777215_0_0_images_Panorama_Mare_Singel-_A-DSC_7538.jpg Mijn website probeert een zo breed mogelijk beeld te geven van de stad Leiden en dan toegespitst op documentatie fotografie, dit is namelijk ook mijn hobby. Daarnaast ben ik ook nog de "huisfotograaf" van  Stiel ( Stichting Industrieel Erfgoed Leiden) één van de fotografen van de Leidse Hofjesconcerten, de L.B.G (Leidse Binnenstadsgemeente, het Leids Kerkblad, de Stichting Cantate Domino, de Choral Evensongs, de Stichting Voor Elkaar Leiden en samensteller van Hooglandse Kerk 700 jaar,** slideshow met muziek. Ik stel het zeer op prijs indien u een reactie wilt geven in mijn gastenboek. In 2018 ontving ik, tot mijn verrassing, een koninklijke onderscheiding voor al mijn fotowerk. 

Hier en daar ontbreekt helaas door een fout de tekst bij de afbeeldingen, daar wordt geleidelijk aan gewerkt.

De kaart van alle Leidse Hofjes en Poorten wordt regelmatig bijgewerkt.*** Klik op het vierkantje rechts boven om de kaart te vergroten, maar u kunt ook scrollen met de muis om de kaart te vergroten.

*** mee gewerkt met foto's aan het boek Kathedraal van het licht, wat is uitgegeven bij het 700 jaar bestaan in 2015 van de Hooglandse Kerk.

***Mee gewerkt met foto's aan het boek van Ruud Spruit, -Alle Leidse Hofjes.